Specialiteiten

Culinair genieten bij elke gelegenheid

Waar wij ons in specialiseren

Bij Cornielje Catering heeft u geruime keuze tussen gerechten, borrelhapjes en aankleding voor uw gekozen gelegenheid! Zodat u een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring beleeft!

Hieronder worden enkele voorbeelden gegeven van keuzes die u kunt maken voor de gekozen diensten van Cornielje Catering:

Onze arrangementen

Wanneer u een groter gezelschap verwacht, kan de keuze voor een arrangement de ideale oplossing zijn! Voorbeelden zijn, van een BBQ arrangement  in de zomer tot een Stamppotten arrangement in de winter.

Borrelhapjes

Wanneer u een borrel of feest organiseert kunt u er ook voor kiezen om heerlijke zelfgemaakt culinaire borrelhapjes te bestellen. De borrelhapjes worden allemaal zorgvuldig voor u bereid, zodat het een feest voor het oog en een genot voor uw maag zal zijn.

Soepen

Bij Cornielje Catering bent u uiteraard ook op het juiste adres voor een heerlijk kopje soep. De specialiteit van Cornielje is de huisgemaakte kreeftensoep, maar voor een vegetarische soep als de italiaanse pomodori tomatensoep bent u bij Cornielje Catering ook aan het juiste adres.

Locaties

Cornielje Catering heeft ruime tijd ervaring met het verzorgen van borrels, feesten en partijen op diverse locaties of bij uw thuis. Locaties kunnen door ons of door u zelf geregeld worden.

Vraag een offerte aan

Heeft u binnenkort iets te vieren? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!